Web Dizajn

Kreiramo web stranice i web aplikacije za različite vrste uređaja i sustava, kako bismo pomogli našim klijentima da se istaknu na digitalnom online tržištu. Naš rad je naš izraz kreativnosti, strasti i sposobnosti za kreiranje inovativnih web rješenja.

Vjerujemo u snagu, kreativnost i kvalitetu rada.

Koncept svakog projekta je vrlo bitan. Sadržaj bi trebao biti uvjerljiv i motivirati korisnika na akciju, dizajn treba biti jednostavan i korisnika ostavljati bez riječi ali korisnik ne smije gubiti vrijeme nego treba kvalitetno pronaći ono što traži na web stranici.

Brandove kreiramo „od nule“, svježim idejama i modernim rješenjima kreiramo vrhunsku online perspektivu i prepoznatljivost.


web design serviceizrada web stranica

Vrhunski prvi dojam.

Vjerujemo da je sjajan, pregledan, „čist“ i svrsishodan dizajn presudan za uspjeh naših klijenata. To je ključno za postizanje prvog (ponekad i jedinog) dojma kod potencijalnih korisnika. Većina korisnika kada otvori određenu web stranicu prvo što primijeti je izgled navedene web stranice. Isto stvara osjećaj i dojam o čemu se zapravo radi bez i jedne izgovorene riječi.

Kao što je rečeno izgled i sadržaj su najvažniji elementi svake web stranice. Znamo kako napraviti prvi dojam vrhunskiimpresivno. Impresionirajmo vaše klijente stvaranjem jedne jedinstvene, fantastične te kreativne web stranice koja je privlačna za oči.

Znamo kako kreirati kompletnu web stranicu sa svim elementima.

SAZNAJTE VIŠE


 

development 123 designe-Trgovine

Online prodaja 0-24 koja radi za Vas

Tehnologija i vremena se mijenjaju. U današnje vrijeme više nije dovoljno da određena trgovina bude otvorena i fizička dostupna u određenom period dana. Trenda je imati web trgovinu koja je dostupna i radi 0 – 24, 7/365 dana u godini.

Izrada internetskih trgovina kompletnim rješenjem od sustava te dizajna kao i integraciju e-trgovine čini jednostavnim poput uključivanja prekidača za svjetlo. Imamo više od 10 godina rada i iskustva sa najsloženijim i kompleksnim projektima izrada online trgovina.

Napravili smo impresivan krug naših kupaca i klijenata.

SAZNAJTE VIŠE

 


cmst 123 designeTurizam sustav

Online booking sustav za turističke agencije.

Potpuno jednostavan i prilagodljiv portal za prodaju smještaja (online booking) i rezervacijski sustav koji je dostupan vašim korisnicima od 0 – 24 sata, 7/365 dana u godini. Prilagodba i modifikacija te integracija prema zahtjevima korisnika različitih opcija i mogućnosti.

Sustav sadrži preko + 90 opcija i mogućnosti koje su automatski kreirane te jednostavne za korištenje.

Kreiran "od nule" te povezano s različitih opcijama i drugim sustavima s kojima radite. Prilagođeno vašim zahtjevima i vašim željama kako biste što jednostavnije mogli prezentirati vlastitu ponudu smještaja, izleta i ostale turističke ponude.

SAZNAJTE VIŠE


 

e commerce 123 designrješenja "Po mjeri - Custom made"

Kreirano i izrađeno prema Vašoj ideji i potrebi.

Imate projekt koji nije klasična web stranica? Izradit ćemo Vašu web stranicu ili aplikaciju "po mjeri - custom made".

Znamo i često se susrećemo s različitim zahtjevima korisnika koji imaju određene projekte koji nisu "Klasični" ili "Standardni web dizajn".

Dovoljno je reći da oko 70% naših projekata se odnosi na "Kreirano prema zahtjevu korisnika" ili "Custom made" rješenjima.

Kreiramo sustav koji želite prema Vašim "Nacrtima".

SAZNAJTE VIŠE

 

Kako radimo

Kreirajmo zajedno nešto na što ćemo biti ponosni.