Regeneracija je osnovana 1954. godine kao razvrstaona tekstilnog otpada, a djelatnost je nekoliko godina kasnije proširena i na proizvodnju netkanih tekstila, što je i danas temeljni proizvodni program tvrtke.

Regeneracija d.o.o.

Tepisi su se u Regeneraciji počeli proizvoditi, sada već daleke 1967. godine, a tehnologiju i znanje ručne izrade tepiha sačuvali smo do danas. Kroz sve ove godine Regeneracija surađuje s poznatim domaćim i inozemnim umjetnicima, arhitektima i dizajnerima različitih profila, a te su suradnje iznjedrile trajne kulturne vrijednosti, izradom vrhunskih vunenih tepiha i tapiserija. Oni su tijekom godina ugrađeni u brojne turističke i poslovne objekte te privatne domove u Hrvatskoj i izvan nje.

I danas Regeneracija na njemačkom tržištu djeluje pod tim brendom. Drugi, za nas značajan projekt pokrenut je 2013. godine pod nazivom Autoportreti, u kojem smo ostvarili suradnju s umjetnicima, arhitektima i dizajnerima ovog doba kako bi sačuvali kreativni duh i tradiciju suradnje s umjetnicima na sličan način kako su to u 1970-ima i 1980-ima ostvarili znameniti hrvatski likovni umjetnici.

WEB SITE

www.regeneracija.hr

 

 

 

Zatražite besplatnu ponudu
Želite besplatnu pondu za izradu web stranice? Sviđa vam se navedena stranica? Zatražite besplatnu detaljnu ponudu.