PRONAĐITE PRAVO RJEŠENJE ZA RAST VAŠEG POSLOVANJA.
KREIRANO PREMA STVARNIM ZAHTJEVIMA KORISNIKA

Naš sustav za e-Trgovinu prvu je online prodaju napravio 2009. godine.

Od tada, 123 Design online web shopovi kreirani su prema zahtjevima korisnika sa naglaskom na vrhunskoj funkcionalnosti, sigurnosti, kompaktnosti te najvažnije na jednostavnosti korištenja korisnika online ili samih administratora.

MALOPRODAJNE PERFORMANSE I POUZDANOST ZA RAST PRODAJE.

Naši developri kreiraju sustav „Od nule“ prema vašim zahtjevima koja se bazira na;

  • stabilnosti
  • funkcionalnosti
  • te različitim vrstama karakteristika vaših proizvoda poput boja, dimenzija, lokacija i drugo ovisno o vrstama proizvoda

PRAVO PRJEŠENJE ZA VAŠU ONLINE TRGOVINU & ONLINE POSLOVANJE

Nudimo cjelovite online rješenje bez obzira na zahtjeve koje Vaša trgovina sadrži ili bez obzira na vrstu i veličinu vašeg poslovanja jednostavno kreirat ćemo i prilago pravi sustav i online rješenje.

ZNANJE, ISKUSTVO & RJEŠENJA ZA VAS.

Naši prodajni predstavnici, a kasnije developeri za Vas će kreirati cjenovno prilagođene i prihvatiljivo web rješenje, rješenje koje generira online prodaju kako bi Vama i Vašem poduzeću omogućilo prednost nad konkurencijom.

Imamo znanje i kvalitetu kako bismo vam dostavili rješenje koje će u potpunosti biti kreirano za Vaše potrebe bilo da počinjete „Od nule“ ili želite proširiti vaše poslovanje.

KARAKTERISTIKE.

Kompletno web shop/online trgovina/e-commerce rješenje sadrži velike mogućnosti za prezentaciju i prodaju vaših proizvoda online u svakom trenutku i u bilo koje vrijeme neovisno i tome da li Vaše poduzeća ima radno vrijeme od 08.00 do 16.00 jer online trgovina/web shop za Vas radi od 0/24 = 7 dana u tjednu 365 dana u godini.

Integracije dodatnih rješenja i mogućnosti dio su naše usluge. Obuhvaća kompletno rješenje koje i ako nemate potrebe trenutačno za korištenjem određenih opcija iste jednostavno aktivirate ili deaktivirate jednim klikom u željenom trenutku.

Naše web shop rješenje je kompletno i kreiramo kompletnu listu modula i opcija koje koriste neke od najpoznatijih online trgovina u svijetu s time da dizajn kreiramo „od nule“ i kreiran je prema Vašim željama i zahtjevima.

Vrlo jednostavno korištenje višejezičnosti i automatskog prijevoda na više jezika.

Kreirajmo zajedno nešto na što ćemo biti ponosni.