Priprema materijala

Priprema materijala

nova slika priprema materijala

Svaka izrada određene web stranice je pojedinačan projekt koji zahtjeva s obje strane nas kao kreatora web stranica i vas kao naručitelja određene postupke tj. korake kako bismo na obostrano zadovoljstvo mogli kreirati željenu web stranicu.

Sve počinje s prikupljanjem materijala za određenu web stranicu, znači tekstova i slika koje želite imati. Svakako i uvijek korisno je da pogledate kako je Vaša konkurencija prilagodila svoje web stranice.

Najvažnije kod pripreme samih materijala su podjela prema željenim parametrima koje će sama web stranica imati. Znači, ukoliko u glavnom meniju imate podjelu: POČETNA - O NAMA i sada imate padajući izbornik pod O NAMA koji se naziva NAŠA EKIPA tada je najjednostavniji proces kod pripreme materijala sljedeći:

1. Tekstove dostavite u word dokumentu. Naslove podijelite kako želite

2. Slike je uvijek najbolje dostaviti i pripremiti u folderima (kao što imate na loklanom računalu) npr. folder 1 - o nama pa zatim pod folder NAŠA EKIPA.

Veličina slika ?

Uvijek je najbolje imati slike što većih rezolucija kako bismo mi samostalno mogli te slike obraditi, prilagoditi i pripremiti za određenu stranicu na web stranici.

Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.