Seo optimatizacija

Seo optimatizacija

Zašto trebate kvalitetnu SEO uslugu?

Naša usluga optimizacija za tražilice (SEO) su napravljene za povećanje vidljivosti unutar algoritamskih ("prirodnih", "organskih" ili "besplatnih") rezultata pretraživanja za povećanje ciljane posjećenosti tj. „Prometa“ korisnika prema Vašim web stranica.

nova slika seo

Iako svi žele biti na prvoj stranici tražilice, to nije moguće za sve zbog različitih opcija i struktura pojedinih web stranica. Vaša web stranica, vaša ponuda, brand, moraju kroz različite procese doslovno „zaslužiti“ to pravo da dođu na prve stranice tražilica.

Google sada koristi preko 200 različitih signala u njihovim algoritmima za „bodovanje“ svake web stranice pojedinačno kroz google robote koji posjećuju Vašu web stranicu. Samo prošle godine google je napravio preko 540 različitih modifikacija u algoritmima njihovih tražilica.

Naš pristup prema SEO optimatizaciji temeljimo na razumijevanju Vaših poslovnih izazova i ciljeva kojima Vi težite kao poduzeće kroz prodaju i marketing. Zato koristimo pojedinačni pristup i razvijamo ciljanu SEO strategiju za Vas i Vaše poduzeće kako biste imali maksimalnu dobit od SEO ulaganja.

Kako vam mi možemo pomoći

Mi smo iskusni i talentirani IT profesionalci, ekipa strastvenih it konzultanta koji žive i vole ovo što rade. Naša ekipa se sastoji od IT profesionalaca koji su kreativci, programeri, pisci, web dizajneri te it analitičari. Mnogi od nas radili su različitim IT poduzećima diljem svijeta te su surađivali s svim vrstama poduzeća od malih poduzeća do velikih korporacija. Vjerujemo u izgradnju dugoročnog odnosa s našim klijetima baziranima na razvoju zajedničkih ideja i uspjeha.

Surađujemo sa:

googlelogo   facebooklogo   binglogo   yahoologo

Način rada

Ključne riječi i analiza

Kvalitetne ključne riječi i istraživanje vaše konkurencije je koristan proces u SEO strategiji i isto nam omogućuje stvarnu projekciju i realne mogućnosti za Vas, Vašu kampanju, Vaš proizvod. Ne dajemo lažna obećanje i ne kreiramo ciljeve koji nisu mogući za ostvarenje.

Proces i sustav rada

Optimatizacija web stranica za tražilice je sustavan proces koji ne dolazi „sam od sebe“ niti „preko noći“. To je zahtjevan proces gdje se koriste različiti „kanali“, sustavi i „kod“ kako bismo poboljšali Vašu poziciju na tražilicama za Vama zanimljive pojmove.

Uspješnost = ulog

Uspješnost web stranica najbolje i jedino se mjeri prodajom Vaših proizvoda što je nama u potpunosti jasno zato je itekako važno biti „viđen“ tj.što bolje biti pozicioniran na google tražilicama jer korisnici koji su Vas pronašli putem googla prema statistici najviše pridonose prodaji Vaših proizvoda i povećanjem prihoda.

Prva stranica tražilica

Prednosti biti na prvoj stranici google tražilice je svakako što ćete besplatno dobivati nove klijente i potencijale interesente u Vaše proizvode i usluge. Svatko može biti na prvoj stranici google tražilica ali uz kvalitetna rješenja. Ulog koji se isplati trajno.

Vaš budžet & naša cijena

Kako bismo Vam mogli dati što precizniju ponudu pošaljite nam upit s što više informacija (vaša web stranica, željeni pojmovi,...) koje smatrate relevantnima. Svaka web stranica je drugačija te zahtjeva drugačiji pristup i ovisi o brojnim različitim faktorima.

Što dobivate

  • Kompletnu SEO kampanju s garantirano odličnim rezultatima
  • Raspravljamo i kontaktiramo Vas s rezultatima kampanje te usmjeravamo istu dalje ka cilju
  • Garantiramo na sve što dostavimo
  • Plaćate samo kada ostvarimo rezultate
  • Vašu kampanju rade SEO profesionalci
  • Ukoliko ne ostvarimo cilj vraćamo kompletan iznos Vama

Želite da Vaša web stranica bude među prvim rezultatima pretraživanja na Google?

Kontaktirajte nas i za Vas ćemo kreirati ponudu prilagođenu Vašim potrebama i Vašim ciljevima.

Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.