Razvoj web stranica

Razvoj web stranica

nova slika razvoj web stranica

Razvoj i kreiranje web stranica koji je kvalitetno i praktično

123 Dizajn prilagođava razvoj web stranica i sustava tehnologijama koje su kvalitene i praktične. Koristeći moderne tehnologije koje su dostupne možemo odabrati što je najvbolje za Vaše potrebe. Naša misija je da 123 Dizajn kreira kompletna rješenja uz što jednostavniji proces za klijenta. Pomažemo Vama odabrati najbolji alat za razvoj web stranica, cms sustava, online marketinga i server sustava.

Naši djelatnici web dizajneri, programeri i sustav integratori su certificirani, obrazovani i imaju visoke motivacijske osobnosti i spremni su za sve vrste zahtjeva koji se postave pred njih. Koristimo posljednje web tehnologije.


"Izrada web stranica zahtjeva detaljno planiranje ukoliko želimo da bude kvalitetno realizirana."

 

Proces planiranja – razmjena ideja, mogućnosti, opcije, davanje zaduženja (klijent – dizajner – programer – integracija) – osigurava da su sve strane uključene u projekt razvoja Vaše web stranice jer zajednički radimo na ostvarivanju zajedničkog cilja koje imate zajedno s nama. Ključ svakog projekta je pronaći i identificirati „Svrhu web stranice i njezinu klijentelu“. Ova odluka utječe direktno na dizajn, strukturu i tehnologiju koju ćemo koristiti. Ključno je zbog samog koda, razvoja, funkcionalnosti i zadovoljstva Vas i Vaših klijenata.

Naša metodologija razvoja web stranica

U današnjem dinamičnom marketing i web mjestu ključno je i važno da Vaša tvrtka ima mogućnost korištenja posljednje i najmodernije web tehnologije. Razvoj baziramo imajući u vidu vaše potrebe i samim time želimo osigurati kvalitetan razvoj vašeg web projekta. Brinemo da bude osigurano da Vaša web struktura – web sjedište radi bez ikakvih problema i na visokom nivou produktivnosti.

Način rada kod izrade web stranice

Opis Vaših želja i sadržaja koji će se nalaziti na samoj web stranici je nama izuzetno Važan kako bismo mi samostalno mogli pripremiti određene module i prilagoditi ih zahtjevi Vašeg projekta.

Bez Vaše pomoći mi ne možemo isto napraviti jer vrlo je bitno da dobijemo što više korisnih informacija kako bismo mogli kvalitetno odraditi Vaš projekt.

procesizradewebstranica

Zahtjevi
Prvo ćemo komunicirati što više s vama kako bi saznali koje su Vaše potrebe i ciljevi koje želite postići s Vašim web stranicama. To će uključivati ​​što su poslovni ciljevi za web stranice, koji su željeni posjetitelji na vašim web stranicama i ono što Vi sami želite da Vaše web stranice imaju, znači Vašu priču. Ono što svima koristi su web stranice od konkurencije! Dakle, sve je već "kreirano" i "izmišljeno" i svakako da Vi znate što želite. Uvijek je korisno kada nam pošaljete nekoliko linkova web stranica koje se Vama sviđaju kako bismo mi dobili ideju i stil koji vi želite koristiti na Vašim web stranicama.

Sadržaj
Kada saznamo Vaše želje uz web stranice tada krećemo u pripremu sadržaja koje će Vaše web stranice imati, npr. tekstovi, slike, rotatori slika, kontakt forme, google karta,...

Struktura web stranica
Sada kada imamo osnovne informacije o cilju Vaših web stranica i sadržaju koji će se na njima nalaziti kreiramo strukturu web stranica. Kako ćemo napraviti određene podjele i drugo.

Dizajn
Nakon što dobijemo informacije od Vas kreiramo dizajn i to prvo u SLICI koji šaljemo Vama na pregled i očekujemo Vaše komentare. Korisno je pomaže svim stranama u brzini izrade određenog projekta i drugo. Nakon odobrenja Vašeg dizajna radimo demo verziju web stranica te istu podižemo na jednu od naših pod domena npr. www.123dizajn.com/vaš projekt i sada vi aktivno s nama sudjelujete u izradi web stranica.

Završetak
Napravili smo dizajn, napravili smo demo verziju stranice, ubacili smo demo sadržaj na web stranicu i sada se naša priča bliži kraju. Vi nama dajete posljednje uputu, radimo određene izmjene ukoliko ih je potrebno napraviti te završavamo priču aktivacijom Vaše web stranice na Vašoj domeni!

Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.