123 dizajn

123 dizajn

O nama

Osnovan je 2009. godine, 123 dizajn je kreiran za pružanje profesionalnih web - based usluga u rasponu od izrada web stranice, cms sustava, web shop sustava, web & mobilnih aplikacija, online marketing rješenje, server sustav i server it rješenja. Našim korisnicima pružamo jasne mogućnosti integriranja različitih web rješenja koja se odnose na funkcionalno i kreativno web sučelje s tehničkim i poslovnim IT rješenjima baziranim na modernoj tehnologiji.

Cilj nam je našim korisnicima pružiti kvalitetnu uslugu baziranu na jasnoj IT strategiji svakog njihovog projekta kako bi Vaš brand ostvario cilj na globalnoj ili lokalnoj razini.

Težimo prijateljskom i otvorenom odnosu s svima našim korisnicima usluga.

Iz iskustva znamo da je svakom našem klijentu najvažnije da proces izrada web stranice ili aplikacija maksimalno jednostavan kao i pripremna faza bez obzira na složenost i razinu projekta. Iz istog razloga trudimo se maksimalno odraditi pripremu te dodatne opcije kako bi klijentima sve bilo još jednostavnije i lakše.

Kreativni dizajn

123 Dizajn kreira „custom made“ rješenja – kreirana prema zahtjevima svakog klijenta. Uključuje dizajn web stranica, cms sustava za upravljanje web sadržajem, web shop sustave, sustave za turističke djelatnosti i različita IT rješenja bazirana na web tehnologiji.

Možemo kreirati dizajn Vaših web stanice prema Vašem brandu što znači da će Vaša web stranica biti u skladu s grafičkim i vizualnim standardima Vašeg poduzeća. Odabirom 123 dizajna dobivate kompletno rješenje koje ispunjava sve Vaše kreativne potrebe na najvišoj mogućoj razini kvalitete i potpunim rješenjem.

Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Inovativna web tehnologija

Koristimo posljednju web tehnologiju prateći trenutačne svjetske standare. Dokazano najbolja web rješenja i moderne web stranice kreiramo kako bismo našim korisnicima dostavili najkvalitetnije web rješenje te olakšali korištenje njihovih web sustava i alata koje koriste ili koje će koristiti.

Naš cilj je napraviti svaki proces jednostavan i prilagodljiv svakom korisniku: našim klijentima pružamo najbolje alate za upravljanje web stranicama, cms sustavom, sigurnost, seo optimatizacijom i online marketingom.

Usmjereni na postizanje poslovnih ciljeva

Kao i sve u poslovnom svijetu, donošenje kvalitetnih i ispravnih odluka svodi se na ulaganja ali što je još Važnije na povrat Vaših ulaganja kroz različita web rješenja.

Vaš cilj je kreirati veću dobit putem naših web rješenja pronalaskom većeg broja korisnika i dolaskom istih na vaše web stranice što dovodi do prodaje vaših proizvoda ili usluga te povećanjem profita.

123 dizajn svakom projektu pristupa pojedinačno, detaljno i studiozna i mi Vama nudimo rješenja koja smatramo da su najbolja i najkvalitetnija za Vas i za Vaš projekt.


Odabiremo rješenje s razlogom


Za nastavak korištenja ove stranice, morate prihvatiti uvjete korištenja kolačića.